Archiwum

Archiwum słów kluczowych ‘restauracja’

Lut
27

Jedz i płać ile chcesz – nowy model biznesowy

Akcja „Bezcenny Luty” w warszawskiej restauracji Akademia Smaku to przykład nowej koncepcji biznesowej, opartej w głównej mierze na zaufaniu do klienta. Tego typu projekt realizowany jest w Polsce po raz pierwszy. Czytaj więcej…

, , , ,

Lut
24

„Bezcenny Luty” w Akademii Smaku

Ile warte jest aromatyczne carpaccio z zebry lub soczysta przepiórka podana z gruszką w czerwonym winie i puree kasztanowym? Już same nazwy brzmią wyjątkowo i ekskluzywnie. A gdyby tak każdy sam mógł ocenić jakość i smak zamówionych dań, samodzielnie ustalając wysokość rachunku? Czytaj więcej…

, , , ,

Lis
25

Restauracja Salad Story już od stycznia w RENOMIE

Salad Story to nowa restauracja oferująca zdrową żywność, która już w styczniu 2011 roku rozpocznie swoją działalność w DH Renoma. W swojej ofercie ma szereg sałatek, pełnoziarnistych tortilli oraz aksamitnych zup krem. Czytaj więcej…

-->

Archive

Posts Tagged ‘restauracja’

Lut
27

Jedz i płać ile chcesz – nowy model biznesowy

Akcja „Bezcenny Luty” w warszawskiej restauracji Akademia Smaku to przykład nowej koncepcji biznesowej, opartej w głównej mierze na zaufaniu do klienta. Tego typu projekt realizowany jest w Polsce po raz pierwszy. Read more…

, , , ,

Lut
24

„Bezcenny Luty” w Akademii Smaku

Ile warte jest aromatyczne carpaccio z zebry lub soczysta przepiórka podana z gruszką w czerwonym winie i puree kasztanowym? Już same nazwy brzmią wyjątkowo i ekskluzywnie. A gdyby tak każdy sam mógł ocenić jakość i smak zamówionych dań, samodzielnie ustalając wysokość rachunku? Read more…

, , , ,

Lis
25

Restauracja Salad Story już od stycznia w RENOMIE

Salad Story to nowa restauracja oferująca zdrową żywność, która już w styczniu 2011 roku rozpocznie swoją działalność w DH Renoma. W swojej ofercie ma szereg sałatek, pełnoziarnistych tortilli oraz aksamitnych zup krem. Read more…